Logo

Landini Serie 7 SWB

Landini Serie 7 Short Wheelbase je novost u segmentu velike snage koja se emitira u fazi V zahvaljujući HI-eSCR2 (DOC + SCRoF) sustavu za obradu ispušnih plinova.

Međuosovinski razmak iznosi 2,651 mm za 4 cilindra , što nudi veću stabilnost tijekom rada na polju i prednjeg utovarivača. Za 6-cilindrični , međutim, međuosovinski razmak iznosi 2760 mm . Najveća dopuštena težina od 11.500 kg i najveći stražnji kotač 710 / 60R38 koji mogu ponuditi veću stabilnost i udobnost u transportu, manje zbijanje tla na polju, zajednički su za obje verzije.

Valja istaknuti standardnu ​​opremu Cooling Matrix sustava koji olakšava pristup radijatorima ispod haube radi lakšeg čišćenja.

Pozornost prema udobnosti rukovatelja potvrđena je kao najbolja u klasi za vožnju na polju i na cesti, zahvaljujući opcijskom neovisnom sustavu ovjesa prednje osovine. Dostupne su i dvije opcije ovjesa kabine: mehanički ili elektronički kontrolirani poluaktivni sustav.

Upravljanje podatkovnim zaslonom (12 ”monitor osjetljiv na dodir) i novi izbornik nude brži i učinkovitiji rad zahvaljujući memoriranju aktivnosti s programabilnim gumbima ( MyFunctions ) za prilagodbu kontrola traktora.

Potvrdite pripreme za satelitsko navođenje i ISOBUS sustavkoji jednostavnom upotrebom DSM-a omogućuje strojaru upravljanje alatima bez korištenja drugih monitora u kabini.

Traktori su opremljeni novim FTP NEF 45, 4,5-litrenim 4-cilindarskim motorom sa 16 ventila i FTP NEF 67, 6,7-litrenim motorom sa 24 ventila za 6 cilindara, s Turbo međuhladnjakom i elektroničkim ubrizgavanjem Common Rail.

Dva su modela (7-165 i 7-175) s 4-cilindričnim motorima snage 165 i 175 KS zahvaljujući Dual Power sustavu i dva druga modela (7-170 i 7-180) sa 6-cilindričnim motorima s snage 175 KS.

 

Maksimalna svestranost također zahvaljujući prednjem utovarivaču Landini, koji ovom prilikom ima namjenski ergonomski joystick. Utovarivač je dizajniran tako da njegov okvir ne smanjuje razmak od tla i ne ograničava radijus okretanja traktora. Nadalje, radi linearno i ravnomjerno, zahvaljujući ovjesu koji nude 2 akumulatora dušika smještena između cilindara.

Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost na cesti, IBS (Integrirani sustav kočenja) kočioni sustav kombinira stražnje kočnice s prednjim kočnicama u uljnoj kupki integriranoj u osovinu, smanjujući put kočenja za 50%. Kočnice se aktiviraju proporcionalno sili priloženoj pedalama, što omogućuje apsolutnu preciznost kočenja.

Prednja osovina je malih dimenzija, kako bi se maksimalno istaknula kompaktnost i agilnost stroja. Zahvaljujući svojoj čvrstoći pouzdan je i stabilan u bilo kojoj vrsti rada, od uporabe prednje poluge i prednjeg utovarivača do transportne aktivnosti.

Stražnji kotač od 34″ nudi veći razmak od tla i veću vuču, predstavljajući još jednu prvinu u klasi koja pripada Landiniju 5-085, inteligentnom alatu između nove serije 4 i buduće serije 5, koji ističe veliku svestranost , zahvaljujući izvrsnim omjer težine i snage koji ga čini izvrsnim u transportu, čak i na uzbrdicama.

Udobnost vozača jamči kabina s 4 stupa koja maksimizira ostakljenje s panoramskom vidljivošću i apsorbira oscilacije i vibracije zahvaljujući 4 tiha bloka, stvarajući zaštićeno radno okruženje i izvrsnu zvučnu izolaciju. Kontrole su raspoređene na ergonomski način, zahvaljujući i novom joysticku koji vam omogućuje jednostavno i brzo upravljanje funkcijama kao što su Hi-Lo i HML, te isporučenim alatima. Upravljač je podesiv po visini i dubini. Krov se spušta radi lakšeg ulaska u skučene prostore i opremljen je prozirnim krovom za potpunu vidljivost pri radu s prednjim utovarivačem.

Jedna od glavnih prednosti novog Landini 5-085 je 3,4-litreni, 4-cilindrični, 8-ventilski FPT motor, Turbo međuhladnjak s Common Rail elektroničkim ubrizgavanjem, sposoban izvući maksimum iz svih 75 KS dostupnih jamstvo.izvrsna vučna snaga i velika lakoća rada čak iu teškim uvjetima. Među jedinstvenim značajkama ovog motora je okretni moment od 375 Nm pri 1.400 o/min, najbolji u svojoj kategoriji, što ga čini sličnim onom kod traktora veće snage. Sve se to pretvara u učinkovitost, uz znatnu uštedu u smislu novca i vremena, jer su kontrole smanjene, bez zanemarivanja spremnika od 103 litre koji jamči cjelodnevni rad. Zahvaljujući EGR, DOC, DPF tehnologiji.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 7 SWB

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo