Logo

Çelikel

Çelikel je renomirana turska tvrtka koja postoji od 1962.godine. Danas je Çelikel zastupljen u više od 100 zemalja na 5 kontinenata. Kako bi povećali kvalitetu svojih proizvoda surađuju sa brojnim svjetskim kompanijama koji zajedno čine vrhunske Çelikel strojeve! Najpoznatiji su po miksericama za stočnu hranu i prikolicama za stajski gnoj. Uz njih još proizvode cisterne, silokombajne i trake za bale. Tvrtka Çelikel i Kralj K&M surađuju od 2022.godine.

Çelikel silokombajni

Model Challenger:

Challenger 1

Proizvodnja strojeva za silažu mora proći kroz teške procese, osim što zahtijeva znanje i iskustvo. Challenger 1 je dizajniran sa sviješću o važnosti kukuruzne silaže za stoku.

Challenger 2

Revolucija u sektoru strojeva za silažu! Prvi silokombajn za traktor od 75 KS na svijetu.

Stroj za silažu Challenger 2 razvili su Çelikel inženjeri, koji su bili inspirirani najizdržljivijom i najbržom životinjom na svijetu – škorpionom. Samostalni kombajn koji se može prilagoditi različitim traktorima; nudi mogućnosti pričvršćivanja na prednji, stražnji i bočni dio traktora; Nudi punu učinkovitost s opcijama mjenjača od 540, 750 i 1000 o/min.

Challenger 3

Prikladan je za korištenje i ispred i iza traktora s 3 različite opcije priključnog vratila ponuđene u standardnoj opremi Challenger 3. Stroj može raditi s bilo kojom od opcija od 540 i 1000 o/min bez potrebe za preinakama.

Challenger 4

Što Challenger 4 osjeća na prvi pogled; kontinuitet će biti odraz suvremenog stila na čeliku i njegovoj neodoljivoj estetici. Proizveli smo jedinstveni stroj za vas kombinirajući ovu estetiku sa sposobnošću rada s malim zahtjevima za snagom. Prilagođavajući se različitim traktorima, Challenger 4 vas čeka sa svojim mjenjačem od 1000 brzina. 

Chopper

Koristeći tehnologiju dvostrukih fiksnih oštrica od 2016., Çelikel inženjeri su reinterpretirali Chopper. Sjeckalica za travu i stočnu hranu opremljena je sustavom ovjesa u 3 točke i dobila je drugačiji oblik od svojih kolega.

Çelikel mikseri stočne hrane

Model Charger:

Savršen spoj dizajna, inženjerstva i stila. Uzimajući u obzir potrebe svih poduzeća koja posluju u području stočarske proizvodnje, Çelikel proizvodi miješalice za stočnu hranu serije CHARGER u različitim kapacitetima od 0,75 m3 do 52 m3. Serija CHARGER, sa svojim vertikalnim helix sustavom, ističe se svojim dizajnom šasije i kapacitetom komore. S preko 250 različitih opcija i modela, ništa nije nemoguće – CHARGER!

Charger 0,75

Charger 2TB

Charger 2L

Charger 2LE

Charger 2TEBH

Charger 3

Charger 4

Charger 6

Charger 8

Charger 10

upload resim 5d247c789e878

Charger 12

Charger 14

Charger 16

Charger 20SL

Charger 22

Charger 30

Charger 50

Model Brassus:

Najprodavaniji model miksera stočne hrane na svijetu. Vodoravni valjci, vrhunski dizajn i baršunasta mat crna boja savršena su kombinacija za svaku farmu!

 

Brassus H2

Brassus H3

Brassus H4 

Brassus H5

Brassus H6

Brassus H8

Brassus H10

Brassus H12

Brassus H14

Çelikel cisterne

Model Cruiser:

Primjenom organskih gnojiva u uzgojnim područjima povećava se prinos s polja. Cruiser je naziv za pogodnost koja se traži za korištenje tekućih gnojiva na obradivim površinama s najvećom učinkovitošću! Zahvaljujući izvrsnoj usisnoj i tlačnoj snazi ​​pumpe Cruisera, proces punjenja spremnika je dovršen u vrlo kratkom vremenu. Zatim možete udobno gnojiti polja sa sustavom raspodjele tekućeg gnojiva.

Cruiser:

Cruiser Z3

Cruiser Z5

Cruiser Z10

Cruiser Z20

Çelikel prikolice za stajski gnoj

Model Crafter: 

Doprinos organskih gnojiva u poljoprivredi nepobitna je činjenica. Crafter je obogaćen posebnom opremom kako bi se maksimalno iskoristile prednosti organskih gnojiva.

Crafter:

Crafter X7

Crafter X13

Crafter X15

Crafter X18

Crafter X20

Model Ryker:

Ryker, koji se razlikuje od svojih konkurenata širinom raspodjele i homogenošću, remek je djelo Çelikel inženjeringa u raspodjeli gnojiva s radnom širinom do 25 metara.

Ryker:

Ryker R10

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o Çelikelu

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo