Logo

Pasquali

Pasquali Macchine Agricole započeo je 1949. godine kada je, na osnovu genijalne ideje dr. Lina Pasqualija, izumljeno jedno od prvih malih mehaničkih vozila koje je moglo obaviti sve one poljoprivredne poslove koji se nisu mogli obaviti traktorom

Pasquali EOS

Pasquali EOS

Pasquali EOS je profesionalni stroj dizajniran za rad na farmama i posebnim usjevima gdje je manevarski prostor ograničen, kao što su vinogradi, voćke ili staklenici.

U ponudi je s motorom od 49 KS.

VOŽNJA I SIGURNOST

Vozački položaj  traktora EOS dizajniran je uzimajući u obzir logične kriterije za korištenje kontrola uključenih u vožnju i rukovanje traktorom, omogućujući korisniku da uživa u brzoj i potpunoj kontroli aktivnosti i minimalizira umor.

Ručice mjenjača smještene su ispod armaturne ploče kako bi pružile maksimalnu dostupnost vozačkom položaju, koje karakterizira oblikovano anatomsko sjedalo koje se može podešavati okomito i uzdužno, opremljeno odobrenim sigurnosnim pojasom.

Upravljačka ploča nudi sve potrebne podatke za upravljanje traktorom. Ugradnja DPF-a kao lijeka za sustav upravljanja česticama zahtijeva kontrolu putem preciznih informacija na upravljačkoj ploči. Zbog toga novi EOS 60 nasljeđuje ploču s instrumentima bolje pripremljenih modela. Nova ploča potpuni je sažetak digitalne tehnologije. 24” LCD zaslon, višenamjenski iu punoj boji, omogućuje strojaru da uvijek drži dijagnostiku traktora pod kontrolom i s maksimalnom preciznošću.

Traktor je dostupan u jednosmjernoj i reverzibilnoj verziji . Reverzibilni traktor ima mogućnost zakretanja vozačke pozicije za promjenu smjera vožnje u nekoliko sekundi. Na taj način postaje posebno koristan stroj za rad s prednjim uređajima. U ovoj verziji opremljen je dvostrukom pedalbordom.

Papučica spojke ima sigurnosni uređaj koji sprječava nehotično pokretanje motora i prekidač ključa akumulatora.

Vozačko mjesto zaštićeno je s dva odobrena sigurnosna luka protiv prevrtanja , jednim prednjim sklopivim i jednim stražnjim fiksnim.

Radne kočnice su višestruki diskovi u uljnoj kupki. Parkirna kočnica djeluje na radne kočnice.

MOTOR

Traktor Eos 60 opremljen je dizelskim motorom KOHLER KDI 1903TCR , s 3 cilindra  i 1861 ccm, koji razvija snagu od 49 KS(36 KW) pri 2600 o/min.

Hlađen je vodom, s prirodnom aspiracijom i jamči veliku snagu uz nisku potrošnju i vrlo visok okretni moment od 190 Nm pri 1500 o/min.

Strogo je u skladu s ekološkim propisima STAGE 5 za emisije plinova i buke.

Sustav otvaranja haube traktora omogućuje potpuni pristup motoru, olakšavajući redovite operacije održavanja.

MJENJAČ

Sinkronizirani mjenjač s 24 brzine (12 naprijed i 12 natrag) podijeljen u tri raspona, svaki s 4 brzine, omogućuje odabir najprikladnijeg omjera brzine i snage za posao koji se obavlja, izbjegavajući preklapanje brzina u različitim rasponima i maksimalno iskorištavanje snage motora, čineći stroj visoko produktivnim u svim okolnostima.

Sinkronizirani shuttle omogućuje brze promjene smjera, prelazak iz brzine naprijed u vožnju unatrag i obrnuto, pružajući važnu prednost tijekom aktivnosti koje zahtijevaju česte promjene.

Konstantna vučna sila na 4 kotača te prednji i stražnji diferencijal s blokadom, uz istovremeni i elektrohidraulički pogon, kao i integrirana oscilirajuća šasija (+/-15º), jamče traktoru maksimalno prianjanje na podlogu.

4 epicikloidna reduktora montirana na krajevima poluosovine dvaju mostova daju traktoru izvrsnu robusnost i dugovječnost u cijelom prijenosu kao iu mjenjaču. Također omogućuju iskorištavanje pune snage motora, maksimizirajući prijenos okretnog momenta na kotače.

Spojka s više diskova u uljnoj kupelji, mehanički aktivirana, omogućuje glatko i postupno spajanje i ima neograničeno trajanje.

PTO I HIDRAULIKA

Stražnji  izvod snage  je neovisan o promjeni i sinkroniziran s unaprijed, a pogon je elektrohidraulički. Izvod snage je 540 o/min standardnog tipa (1”3/8 DIN 9611A) i s kočnicom u isključenom položaju.

Ima  dvostruki klipni dizač ,  kategoriju 1   spojnice u tri točke koja ima kapacitet dizanja od 1300 kg na kuglastim zglobovima i dvostruki razdjelnik .

Hidraulički  sustav  sastoji se od 2 neovisne pumpe. Jedna pumpa namijenjena isključivo upravljanju (17,5 l./min.), a druga dizanju i hidrauličnim razdjelnicima (23 l./min.). Može se opremiti s najviše 4 hidrauličke utičnice za spajanje širokog spektra priključaka.

Pasquali ERA 35

Pasquali ERA 35

 

Traktor Pasquali ERA 35 je profesionalni traktor renomiranog talijanskog proizvođača.

 

ERA 35 je idealan traktor za manja poljoprivredna gospodarstva gdje je manevarski prostor ograničen, poput voćnjaka, vinograda ili staklenika.

 

VOŽNJA I SIGURNOST

Ručice mjenjača smještene su ispod upravljačke ploče kako bi pružile maksimalnu dostupnost vozačkom položaju, koje karakterizira oblikovano anatomsko sjedalo koje se može podešavati okomito i uzdužno, opremljeno odobrenim sigurnosnim pojasom .

Upravljačka ploča nudi sve potrebne podatke za upravljanje traktorom. Upravljač ima hidrostatsko upravljanje koje djeluje na prednje kotače, omogućujući precizna skretanja uz glatku vožnju i minimalni radijus okretanja.

Papučica spojke ima sigurnosni uređaj koji sprječava slučajno pokretanje motora.

Vozačevo sjedalo zaštićeno je s dva odobrena sigurnosna luka protiv prevrtanja, sklopivim prednjim i fiksnim stražnjim.

Radne kočnice su višediskne u uljnoj kupki s mehaničkim upravljanjem, smještene na stražnjim poluosovinama traktora. Izuzetno učinkoviti, imaju dug vijek trajanja i ne zahtijevaju održavanje.

MOTOR

ERA 35 opremljena je motorom Kohler KDW 1404 , s 4 cilindra u liniji i 1372 ccm, koji razvija snagu od 25,6 KS (18,8 KW) pri 3000 o/min.

Oni su vodeno hlađeni, s izravnim ubrizgavanjem, prirodnim usisavanjem i osiguravaju glatku, progresivnu isporuku snage uz minimalnu potrošnju goriva.

Strogo su u skladu s ekološkim propisima STAGE 5.

Sustav otvaranja haube traktora omogućuje potpuni pristup motoru, olakšavajući redovite operacije održavanja.

MJENJAČ

Mjenjač s 24 brzine (12 naprijed i 12 natrag) podijeljen u tri raspona, svaki s 4 brzine, omogućuje odabir najprikladnijeg omjera brzine i snage za posao koji se obavlja, izbjegavajući preklapanje brzina u različitim rasponima i uzimajući prednost maksimalne snage motora, čineći stroj visoko produktivnim u svim okolnostima. Sinkronizirani sustav omogućuje promjenu brzine bez zaustavljanja traktora.

Sinkronizirani shuttle omogućuje brze promjene smjera, prelazak iz brzine naprijed u vožnju unatrag i obrnuto, pružajući važnu prednost tijekom aktivnosti koje zahtijevaju česte promjene.

Ove značajke čine ERA traktore jedinstvenima u svojoj kategoriji, bez premca na tržištu.

Vuča na 4 pogonska kotača , s mogućnošću isključivanja prednje trakcije i blokade stražnjeg diferencijala, omogućuju povećanje trakcije kada to situacija zahtijeva kako bi se traktoru osiguralo maksimalno prianjanje na podlogu.

Epicikličke redukcije na stražnjoj osovini i kaskadne redukcije na prednjoj osovini daju traktoru izvrsnu robusnost i dugovječnost u cijelom prijenosu kao i mjenjaču. Također omogućuju iskorištavanje pune snage motora, maksimizirajući prijenos okretnog momenta na kotače.

Suha spojka s dva diska , dizajnirana za postupno i precizno spajanje, aktivira se papučicom za promjenu i pomoću poluge za prijenos snage.

PTO I HIDRAULIKA

Stražnji izvod snage je neovisan o promjeni. Može se uključiti i isključiti pomoću poluge koja djeluje na preveliku suhu spojku s jednim diskom postavljenu nizvodno od spojke prijenosa. Brzine je 540 okretaja u minuti, sinkroniziran s predujmom za spajanje prikolice s vučom i standardnog je tipa (1”3/8 DIN 9611A). Može se opremiti s najviše 6 hidrauličkih utičnica za spajanje širokog spektra priključaka.

Ima dvostruki klipni dizač , kategoriju 1 spojnice u tri točke koja ima kapacitet podizanja od 750 kg na kuglastim zglobovima i dvostruki razdjelnik.

Pasquali Siena

Pasquali Siena

Model Siena je specijalizirani traktor za vinogradarstvo, voćarstvo, rad u staklenicima i svim prostorima gdje je jako mali manevarski prostor.

Pasquali Siena dolazi u dva modela, a to su Siena K6.40 fiksna verzija i Siena K5.40 zglobna verzija.

VOŽNJA I SIGURNOST

Vozački  položaj  traktora SIENA dizajniran je uzimajući u obzir logične kriterije za korištenje kontrola uključenih u vožnju i upravljanje traktorom, omogućujući korisniku brzu i potpunu kontrolu aktivnosti i minimalizirajući umor.

Ručice  mjenjača  smještene su ispod upravljačke ploče kako bi pružile maksimalnu dostupnost vozačkom položaju, koje karakterizira oblikovano anatomsko sjedalo koje se može podešavati okomito i uzdužno, opremljeno odobrenim sigurnosnim pojasom .

Upravljačka  ploča  nudi sve potrebne podatke za upravljanje traktorom i ima potpuno novi i ekskluzivni dizajn SIENA asortimana. A upravljač ima hidrostatsko upravljanje koje djeluje na središnji zglob, omogućujući precizne okrete uz glatku vožnju i minimalni radijus okretanja.

Papučica  spojke  ima sigurnosni uređaj koji sprječava slučajno pokretanje motora.

Uključuje dvostruku papučicu kočnice, kako bi se moglo neovisno kočiti na jednom ili drugom kotaču ili na oba kotača istovremeno.

Vozačko mjesto zaštićeno je obavijajućim branicima i  dva odobrena sigurnosna luka protiv prevrtanja , sklopivim prednjim i fiksnim stražnjim.

Radne  kočnice  su dobošne, predimenzionirane i mehanički aktivirane. A kočnice za hitne slučajeve i parkirne kočnice djeluju na stražnje radne kočnice.

MOTOR

SIENA  opremljena je motorom KUBOTA D1105, s 3 redna cilindra i 1123 ccm, koji razvija snagu od 35 KS (25,7 KW) pri 3000 o/min.

Oni su vodeno hlađeni, s izravnim ubrizgavanjem, prirodnim usisavanjem i osiguravaju glatku, progresivnu isporuku snage uz minimalnu potrošnju goriva.

Ispušna cijev dobro je smještena unutar prednjeg branika, oslobađajući poklopac motora od izbočenih elemenata.

Strogo su u skladu s propisima o emisijama u okoliš STAGE V.

Sustav otvaranja haube traktora omogućuje potpuni pristup motoru, olakšavajući redovite operacije održavanja.

Uključeni su i detalji poput sustava zaključavanja poklopca motora kada je otvoren, sigurnosnog sustava koji sprječava rad motora s podignutim poklopcem motora i standardnog prekidača baterije.

MJENJAČ

Mjenjač s 12 brzina (8 naprijed i 4 natrag) podijeljen u dva raspona, svaki s 4 brzine i mjenjačem za vožnju unatrag, omogućuje odabir najprikladnijeg omjera brzine i snage za posao koji se obavlja, izbjegavajući preklapanje brzina u različite raspone i maksimalno iskorištavanje snage motora, čineći stroj visoko produktivnim u svim okolnostima.

Konstantni pogon na 4 kotača te prednji i stražnji diferencijal s istodobnim mehaničkim zaključavanjem, kao i integralna oscilirajuća šasija (+/-15º), jamče maksimalno prianjanje traktora na podlogu .

Suha spojka s jednim diskom je velika za neograničeno trajanje.

PTO I HIDRAULIKA

Stražnji izvod snage je ovisan o izmjeni i sinkroniziran s unaprijed, a pogon je mehanički. Izvod snage je standardnih 540 o/min (1”3/8 DIN 9611A). Može se opremiti s najviše 6 hidrauličkih utičnica za spajanje širokog spektra priključaka.

Zupčasta pumpa od 16,5 l/min izravno spojena na motor opskrbljuje hidraulički krug radnim tlakom od 125 bara. Ima dvostruki klipni dizač, spojnicu s tri točke kategorije 1 koja ima kapacitet podizanja od 950 kg na kuglastim zglobovima i dvostruki razdjelnik.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o Pasquali

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo