Logo

irtem

irTem je renomirani turski brend koji je osnovan 1967.godine u Tekirdagu. Glavni cilj bio je osigurati poljoprivrednicima kvalitetne strojeve za sjetvu. Ubrzo nakon osnivanja kreće streloviti uzlet i irTem uz razvoj novih tehnologija postaje svjetski brend. Danas irTem osim strojeva za sjetvu proizvodi i kultivatore za kukuruz, prskalice, rasipače umjetnog gnojiva, sijačice za direktnu sjetvu i sustave za navodnjavanje. Ono što je glavna prednost irTem-a nad konkurentima je vrlo visoka kvaliteta obrade strojeva, preciznost i stalne inovacije u skladu sa trendovima u poljoprivredi. Tvrtka irTem i Kralj K&M surađuju od 2018.godine.

irTem sijačice za kukuruz

irTem sijačice za kukuruz opisuje vrhunska obrada i preciznost. Kako bi preciznost bila čim veća stalno se radi na inovacijama koje omogućuju savršeni sklop. Ove moderne sijačice omogućiti će vam minimalnu potrošnju sjemena i maksimalan prinos sjemena. Osim kukuruza sa njima možete sijati suncokret, soju, kikiriki, sjemenke repe, lubenice, bundeve, luk,… Sijačice dolaze u modelima sa 4, 5, 6 i 8 redova. Kutije za umjetni gnoj rade se od plastike ili lima.

irTem sijačice za kukuruz – raonici:

irTem 4 reda

irTem 5 reda

irTem 6 reda 

irTem 8 reda 

irTem sijačice za kukuruz – disk:

irTem 4 reda

irTem 5 reda

irTem 6 reda 

irTem 8 reda

irTem sijačice za kukuruz – teleskopsko sklapanje 1. i 6. reda

irTem 6 reda – raonici

irTem 6 reda – disk

irTem FERONIA je najnoviji proizvod iz irTema. To je vučena sijačica za kukuruz za direktnu sjetvu! Dolazi u dva modela sa 6 i 8 redova. Ova sijačica je budućnost i sa njome ćete uštediti i novac i vrijeme.

 

irTem FERONIA 6 reda

irTem FERONIA 8 reda

irTem sijačice za žito

Sijačice sposobne za preciznu sjetvu zahvaljujući bezstupanjskom mjenjaču. Univerzalna sijačica je moderna sijačica transmisionog tipa koja može precizno sijati sva sjemena žitarica kao što su pšenica, ječam, zob i raž. Zahvaljujući ovom mjenjaču, male sjemenke poput repice, djeteline, brnistre, luka, mrkve, rajčice, špinata mogu se sijati s najvećom preciznošću. Univerzalne sijačice dostupne su u različitim modelima ovisno o opcijama u nastavku. Proizvodi se sa ili bez gnojiva. Unutrašnjost kutije u strojevima s gnojivima podijeljena je na dva dijela, jedan dio služi za sjeme, a drugi dio za gnojivo. Tu su i 2 mjenjača koji rade neovisno jedan o drugom za podešavanje doziranja sjemena i gnojiva.

irTem sijačica za žito – raonik:

irTem sijačica za žito – 18 reda

irTem sijačica za žito – 20 reda

irTem sijačica za žito – 22 reda

irTem sijačica za žito –  24reda

irTem sijačica za žito – 28 reda

irTem sijačica za žito – 32 reda

irTem sijačica za žito – jedan disk:

irTem sijačica za žito – 19 reda

irTem sijačica za žito – 21 reda

irTem sijačica za žito – 23 reda

irTem sijačica za žito –  27 reda

irTem sijačica za žito – 31 reda

irTe sijačica za žito – dupli disk:

irTem sijačica za žito – 19 reda

irTem sijačica za žito – 21 reda

irTem sijačica za žito – 23 reda

irTem sijačica za žito –  27 reda

irTem sijačica za žito – 31 reda

irTem FDD je žitna sijačica za direktnu sjetvu. Nova generacija vučenih, brzih sijačica koje mogu precizno sijati žitarice kao što su pšenica, ječam i zob.Sa svojim prijenosom sjemena promjenjive brzine, također može precizno saditi male sjemenke kao što su repica, lucerna, sirak, luk, mrkva, rajčica, špinat. Dolazi u tri modela 2,5m, 3m i 4m.

irTem FDD:

irTem FDD2500 – 2,5m

irTem FDD3000 – 3m

irTem FDD4000 – 4m

irTem rasipači umjetnog gnojiva

Oni su moderni strojevi za gnojidbu jednostavni za korištenje koji vrše granularnu gnojidbu. Rasipač gnojiva je moderan stroj za granulirano gnojivo s dvostrukim diskom, hidrauličnom kontrolom i ovjesnim tipom proizvodnje koji se pomiče od priključnog vratila. Rasipači gnojiva proizvode se s hidrauličkim upravljanjem. Zahvaljujući hidrauličnom upravljanju, protok gnojiva se može jednostavno kontrolirati iz kabine traktora na granici polja.

irTem rasipači umjetnog gnojiva:

irTem F08 – 800lit

irTem F10 – 1000lit

irTem F12 – 1200lit

irTem F14 – 1400lit

irTem F16 – 1600lit

irTem F20 – 2000lit

irTem kultivatori

Radi se o modernoj kopačici za okopavanje tla nakon sadnje i suzbijanje korova. Motika s oprugom koristi se za podizanje tla biljke u razvoju nakon sadnje i za suzbijanje korova. Rasterećenje tla neophodan je proces za povećanje protoka zraka u tlu, smanjenje isparavanja i gubitka vode te ubrzavanje razvoja korijena biljaka. Uz pomoć podesivih nožica pričvršćenih na jedinice, pomaže u prekrivanju biljke u razvoju zemljom i razbijanju sloja kreme koji se stvara između redova. İrTem strojevi za proljetno okopavanje proizvode se po izboru sa ili bez gnojiva. Dolaze u dva modela sa 5 i 7 redova.

irTem kultivatori:

irTem 5 redova

irTem 7 redova

irTem sustav za navodnjavanje

To je funkcionalan moderni stroj za navodnjavanje jednostavan za korištenje. Strojevi za navodnjavanje s bubnjem su mobilni sustavi koji nude veliki kapacitet navodnjavanja za vaša polja.

Prednosti korištenja ovih strojeva mogu se navesti kako slijedi:

Niski troškovi ulaganja u usporedbi s drugim sustavima Dug ekonomski vijek, Ispravna upotreba izvora vode, Ušteda energije Ušteda rada, Učinkovitost navodnjavanja, Fleksibilna upotreba Komponente sustava su sljedeće:

Polietilensko crijevo je debljine 10 mm i 9 mm, elastičnog je karaktera, otporno je na trenje i prikladno za velike protoke. Ove značajke čine ga korisnijim u svim vrstama tla.

Kontrolna ploča radi na niskom naponu (12 volti), napaja se pomoću solarne ploče i baterije. Ima mnogo značajki kao što je izračunavanje neotvorenog crijeva i crijeva koje treba otvoriti u metrima, kontrola protoka, programiranje radne brzine, programiranje ukupnog vremena navodnjavanja.

Vodena turbina i mjenjač dijelovi su koje nazivamo srcem stroja. Turbina prenosi pritisak vode na mjenjač. Mjenjač s 4 brzine također pomiče bubanj.

Za naše strojeve koristimo COMER komponente vrhunske kvalitete. Pištolji za navodnjavanje koriste se u automatskom stroju za navodnjavanje s bubnjem, imaju mogućnost spore i brze rotacije, mogu prskati u rasponu od 30 – 75 metara i osiguravaju savršeno raspadanje vode. Zahvaljujući zamjenjivim mlaznicama, poljoprivrednici mogu ostvariti najprikladniju razgradnju vode za svoje polje i proizvod. Koristimo SIME pištolje vrhunske kvalitete za naše pištolje za zalijevanje. Kao alternativa pištoljima za navodnjavanje, oštrice za navodnjavanje mogu se koristiti u automatskim bubanjskim strojevima za navodnjavanje, osjetljivim biljkama i povrću zahvaljujući raspršivačima i raspršivačima. Radi s 50% uštede energije u usporedbi s pištoljima za navodnjavanje pri vrlo niskim pritiscima. Oštrice su izrađene od visokokvalitetnog pocinčanog čelika i pružaju dobru atomizaciju.

irTem prskalice

To su moderni strojevi koji mogu prskati kemijske pesticide s niskim pritiskom protiv biljnih ili životinjskih štetnika prije ili poslije sadnje. Rukom prskalice za polje se upravlja hidraulički. Na taj način se može precizno podesiti udaljenost mlaznica od krune biljke. Zahvaljujući mlaznicama protiv kapanja s različitim karakteristikama i promjerima otvora moguće je dozirati željenu dozu lijeka. Mehanička ili elektronička kontrola doze može se postići niskim tlakom, talijanskom pumpom i različitim opcijama regulatora. Funkcionalan i moderan dizajn s mnogim značajkama kao što su prozirno crijevo indikatora razine, sustav za punjenje spremnika, torba za alat. Dolaze u 2 modela 1000lit i 1200lit.

irTem prskalice:

irTem 1000 – 1000lit

irTem 1200 – 1200lit

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o irTem

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo