Logo

CynkoMet

CynkoMet je renomirana poljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom prikolica. Početak proizvodnje u CynkoMet-u seže još u daleku 1956. godinu. Kao što i sam naziv tvrtke govori, sve prikolice su vruće cinčane i vrlo su kvalitetne i to dugoročno rješava pitanje prikolica na vašem gospodarstvu. U svojoj ponudi CynkoMet nudi kiper prikolice, prikolice za stajski gnoj, prikolice za bale, demper prikolice i prikolice za prijevoz životinja. Tvrtke CynkoMet i Kralj K&M surađuju od 2017.godine!

Kiper prikolice

Jednoosovinke:

CynkoMet T-117/2

Jednoosovinska prikolica T-117 najčešće se bira kao dopunski uređaj u profesionalnim farmama i komunalnim poduzećima. Vruće pocinčane stijenke, nosivi okvir i stražnja greda, pod od jednog lima debljine 3 mm, premazani temeljnim premazom i obojani, jamče pouzdanost i dugotrajnost tijekom dugogodišnjeg korištenja. Prikolica se odlikuje velikom nosivošću i izvrsnom upravljivošću. Mala vlastita težina, jednostavan sustav koji otvara bočne strane pojedinačno ili u grupama gore ili dolje, omogućava kipanje u tri smjera.

Dvoosovinke:

CynkoMet T-104/6

T-104/6 je model prikolice u CynkoMet paleti dizajniran za poljoprivrednike kojima su važna učinkovitost i multifunkcionalnost. Vruće pocinčane stijenke, donji okvir, stražnja greda, bokobrani, ruda, okvir okretne ploče. Podnica je izrađena od jednog lima debljine 4 mm, temeljnog premaza i bojanja, što jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Masivna konstrukcija izrađena od metalurških profila jamči stabilnu i udobnu upotrebu pri najvećim opterećenjima i u najtežim uvjetima.

CynkoMet T-149/1

T-149/1 je model prikolice u CynkoMet paleti dizajniran za poljoprivrednike kojima su važna učinkovitost i multifunkcionalnost. Vruće pocinčane stijenke, donji okvir, stražnja greda, bokobrani, ruda, okvir okretne ploče. Masivna konstrukcija izrađena od metalurških profila jamči stabilnu i udobnu upotrebu pri najvećim opterećenjima i u najtežim uvjetima.

Dumper:

CynkoMet 617/6

T-617/6 monokok prikolica je čvrsta konstrukcija dizajnirana za rad u svim uvjetima. Dizajn tovarne kutije omogućuje prijevoz svih vrsta materijala.

Prikolice za stajski gnoj

CynkoMet NRN “Alligator”

NRN 8T i 10T je stroj koji najčešće biraju poljoprivrednici koji cijene visoku radnu učinkovitost. Vruće pocinčana konstrukcija, ravna podnica debljine 3 mm jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Za izradu transportnih i adapterskih elemenata korišten je isključivo čelik visoke kvalitete, što jamči najvišu kvalitetu i besprijekoran rad.

CynkoMet N-223

N 233/4 3,5 T za razbacivanje stajnjaka, treseta i komposta najčešći je izbor manjih gospodarstava u potrazi za strojevima s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Vruće pocinčana konstrukcija, ojačana trapezna podnica debljine 2,5 mm ili ravna podnica debljine 3 mm, jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Za izradu transportnih i adapterskih elemenata korišten je isključivo čelik visoke kvalitete, što jamči najvišu kvalitetu i besprijekoran rad. Korištenje mehaničkog 9-stupanjskog pogona dodavanja osigurava optimalnu kombinaciju preciznosti, trajnosti i troškova rada. Također je moguće raditi sa starijim i manje učinkovitim modelima poljoprivrednih traktora.

CynkoMet N-221/ 3-3 SL samoutovarna prikolica

N-221 6T s tandem šasijom je modificirana verzija posipača 8t s istom kutijom i okvirom. Obogaćen priključkom s rotirajućom teleskopskom utovarnom rukom koja završava vruće pocinčanim hvataljkom za gnojivo, omogućuje utovar gnojiva bez upotrebe drugih strojeva. Vruće pocinčana konstrukcija, podnica debljine 3 mm jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Za izradu transportnih i adapterskih elemenata korišten je isključivo čelik visoke kvalitete, što jamči najvišu kvalitetu i besprijekoran rad. Stroj je namijenjen svim farmama koje traže provjerene, učinkovite i izdržljive strojeve. Tandem ovjes – posebno se preporučuje tamo gdje je važno smanjiti pritisak na podlogu što je više moguće.

CynkoMet N-221/ 3-4 CS Line

 N-221 8T posipač je stroj koji najčešće biraju poljoprivrednici koji cijene visoku radnu učinkovitost. Vruće pocinčana konstrukcija, ravna podnica debljine 3 mm jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Za izradu transportnih i adapterskih elemenata korišten je isključivo čelik visoke kvalitete, što jamči najvišu kvalitetu i besprijekoran rad.

CynkoMet N-221/ 3-3 CS Line

Nakon niza testiranja, u proizvodnju su uvedeni novi modeli granatnih posipača CS-Line nosivosti 6000 i 8000 kilograma i nosivosti tereta 7,6 odnosno 9,3 m3.

CynkoMet N-264/1

Potpuno pocinčani monokok posipač N-264/1 nosivosti 14 tona i zapremine 13 m3. Njegov dizajn u skladu je sa zahtjevima europskog odobrenja. Tovarni sanduk dužine 5 m 12 cm i visine 1 m 15 cm izrađen je od čelika visoke čvrstoće. Zidovi debljine 4 mm ojačani su konzolama i rubnim profilom. Unutar kutije nalaze se podne ploče pričvršćene vijcima, kao i zamjenjivi klizači ispod letvica transportera kako bi se smanjilo oštećenje poda tijekom rada. Svi elementi kutije su vruće pocinčani, zahvaljujući čemu dulje zadržavaju svoja svojstva. Kako bi se smanjila buka ispod kutije, korišteni su zamjenjivi hrastovi tobogani.

CynkoMet N-235

N-235 za rasipanje stajnjaka, treseta i komposta najčešće biraju mala i srednja gospodarstva koja cijene izdržljivost i svestranost. Potpuno vruće pocinčana konstrukcija, ojačana trapezna podnica debljine 2,5 mm ili ravna podnica debljine 3 mm, jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Za izradu transportnih i adapterskih elemenata korišten je isključivo čelik visoke kvalitete, što jamči najvišu kvalitetu i besprijekoran rad. Mogućnost korištenja jednog od dva tipa ovjesa (opruge ili klackalice) i jednog od dva adaptera omogućuje prilagodbu proizvoda potrebama pojedinog kupca.

CynkoMet RS-1500

Prikolica za voćnjake RS-1500 namijenjen je za ravnomjerno rasipanje suhog i mokrog usitnjenog stajnjaka, treseta, kore, piljevine, vapna, supstrata za gljive ili komposta. Glavni cilj koji su postavili dizajneri bila je mogućnost korištenja stroja u uskim prostorima između redova drveća i grmlja.

Materijal se usitnjava pomoću dva vodoravna adapterska bubnja. Preko hidrauličkog pogona diskova upravljanog ventilom s glatkom regulacijom protoka i podesivim kutom diskova, korisnik može prilagoditi brzinu, kut i udaljenost posipanja svojim potrebama i vrsti materijala.

CynkoMet N-200 DZIK

Mini posipač CynkoMet “Dzik” jedno je od najiznenađujućih i najbeskompromisnijih rješenja dostupnih na tržištu. Glavna ideja tvoraca mini posipača bila je zadovoljiti rastuće potrebe vlasnika vrtnih strojeva s parametrima daleko od onih poznatih s tradicionalnih poljoprivrednih traktora.

CynkoMet N-114 ZEUS

Paleta strojeva koje proizvodi tvrtka CynkoMet proširena je novom rasipačom gnojiva N-114 14T Zeus. Stroj ima potpuno pocinčanu strukturu, što jamči dugogodišnji rad. Nosivost sanduka prema definiciji proizvođača iznosi 14 tona.Težina rasipača gnojiva je 7 tona.Dužina mu je 7.700 mm, širina 2.900 mm i visina 3.250 mm. Tovarna kutija leži na jednoj osi tvrtke BPW. Kotači s gumama 580 / 70R38 imaju širinu traga od 2300 mm. Kapacitet tereta je određen na 17,5 m3. Na dnu poda nalazi se lančani i letvičasti transporter, pogonjen pomoću dva zupčanika. Operateru je na raspolaganju bezstupanjska regulacija brzine pokretne trake. Usmjerava gnojivo prema adapteru za rasipanje. Sastoji se od dva okomita valjka i diskova za posipanje. Ispred adaptera nalazi se hidraulički upravljana pregrada. S druge strane, iza adaptera nalazi se dvodijelni hidraulički kontrolirani deflektor. Rudo je hidraulički ovjeseno. Za rad potreban traktor 130KS. Popis dodatne opreme uključuje ugradnju stražnje kamere i kardanske osovine.

Prikolice za bale

CynkoMet T-608/2

Platformska prikolica T-608/2 je dvoosovinska ili troosovinska prikolica za bale. Potpuno vruće pocinčana konstrukcija , pod debljine 4 mm, jamči pouzdanost i izdržljivost za više godina korištenja.

CynkoMet T-608/3

Platformska prikolica T-608/3 je troosovinska prikolica za bale. Potpuno vruće pocinčana konstrukcija, podnica debljine 3 mm, jamči pouzdanost i dugotrajnost tijekom višegodišnjeg korištenja. Masivna konstrukcija izrađena od metalurških profila jamči stabilnu i udobnu upotrebu pri najvećim opterećenjima iu najtežim uvjetima.

Prikolice za životinje

CynkoMet T-677 KURIER-6

Moderna poljoprivredna prikolica s teretnim sandukom prilagođena prijevozu životinja. Potpuno vruće pocinčani  nosivi okvir, konstrukcija teretnog sanduka jamči pouzdanost i izdržljivost za više godina korištenja. Vijčane stijenke od vodonepropusne šperploče, obostrano folirane, deb. 18 mm. Nizak pod na visini od 70 cm, duga platforma osigurava lak utovar i istovar životinja.

CynkoMet T-678 COURIER 10

Moderna poljoprivredna prikolica s teretnim sandukom prilagođena prijevozu životinja. Potpuno vruće pocinčani nosivi okvir, konstrukcija teretnog sanduka jamči pouzdanost i izdržljivost za više godina korištenja. Vijčane stijenke od vodonepropusne šperploče deblj 18 mm. Nizak pod na visini od 98 cm, duga platforma osigurava lak utovar i istovar životinja.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o CynkoMet​u

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo