Logo
Ponuda

Bez obzira koji poljoprivredni stroj trebate, mi smo tu da vam pomognemo na svakom koraku

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.43 1
Agro Kralj

Agro Kralj je brend koji je osnovala tvrtka Kralj K&M. U suradnji sa tvrtkama iz Kine i Turske dogovorili smo se da se strojevi proizvode pod brendom Agro Kralj. U našoj ponudi možete pronaći razne strojeve pod Agro Kralj. Najprodavaniji i najpopularniji strojevi brenda Agro Kralj su malčeri. Osim malčera imamo freze i bočne freze, rasipače umjetnog gnojiva, stražnje utovarivače, utovarivače za jumbo vreće i cjepače drva. Agro Kralj je osnovan 2019.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.44 1
Agro Tom

Agro-Tom je poljska tvrtka koja je nastala 2005.godine. Glavni motiv za osnivanje ovog poznatog brend je olakšavanje rada poljoprivrednicima. Glavna odlika Agro-Toma je visoka kvaliteta i povoljna cijena u odnosu na konkurenciju. Gotovo svake godine njihovi strojevi osvajaju zlatne medalje u usporedbi sa strojevima konkurenata što govori koliko su Agro-Tom strojevi profesionalni i kvalitetni. Imaju široku ponudu, a sve što Agro-Tom nudi možete pronaći i naručiti u Kralj K&M-u! Za svaki stoj možete obabrati opremu po izboru prema kojoj će biti cijena! Tvrtka Agro-Tom i Kralj K&M surađuju od 2018.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.44
Agrona

Agrona je renomirani poljski proizvođač poljoprivrednih strojeva. Svoju proizvodnju usmjerili su na strojeve za obradu tla. Najpoznatiji su po proizvodnji tanjurača, a uz njih proizvode još grubere i podrivače. Tvrtke Agrona i Kralj K&M surađuju od početka 2022.godine.

1642037742566902
Awon

Awon je renomirana tvrtka iz Kine. Nastali su 2006.godine i specijalizirani su za proizvodnju visokokvalitetnih malčera koji se mogu usporediti sa drugim “poznatim” brendovima. U svojoj ponudi imaju fiksne malčere, kranske malčere, malčere za voćnjak i vinograd, itd. Awon se odlučio na proizvodnju malčera jer malčiranje je važan dio moderne poljoprivrede i pomaže u stvaranju boljeg okruženja za rast. Tvrtka Awon i Kralj K&M surađuju od 2022.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.40 1 e1659003716329
Caselli

Caselli je renomirana turska tvrtka koja se bavi proizvodnjom prikolica i cisterni. U početku je glavni fokus proizvodnje usmjeren na proizvodnju kamionskih prikolica i cisterni. Nakon što se Caselli-ov kamionski program pokazao uspješnim krenuli su u proizvodnju traktorskih kiper prikolica. Ono po čemu su specifične Caselli traktorske prikolice su kamionske šasije i jaka konstrukcija. U našoj ponudi možete pronaći sve modele traktorskih prikolica koje Caselli nudi -jednoosovinke, dvoosovinke, tandem, dumper prikolice i prikolice za bale. Caselli ima europsku homologaciju i možete ju registrirati bilo gdje u Europi. Tvrtka Caselli i Kralj K&M surađuju od 2017. godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.41  2  removebg preview
Celikel

Celikel je renomirana turska tvrtka koja postoji od 1962.godine. Danas je Çelikel zastupljen u više od 100 zemalja na 5 kontinenata. Kako bi povećali kvalitetu svojih proizvoda surađuju sa brojnim svjetskim kompanijama koji zajedno čine vrhunske Çelikel strojeve! Najpoznatiji su po miksericama za stočnu hranu i prikolicama za stajski gnoj. Uz njih još proizvode cisterne, silokombajne i trake za bale. Tvrtka Çelikel i Kralj K&M surađuju od 2022.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.43 removebg preview
CynkoMet

CynkoMet je renomirana poljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom prikolica. Početak proizvodnje u CynkoMet-u seže još u daleku 1956. godinu. Kao što i sam naziv tvrtke govori, sve prikolice su vruće cinčane i vrlo su kvalitetne i to dugoročno rješava pitanje prikolica na vašem gospodarstvu. U svojoj ponudi CynkoMet nudi kiper prikolice, prikolice za stajski gnoj, prikolice za bale, demper prikolice i prikolice za prijevoz životinja. Tvrtke CynkoMet i Kralj K&M surađuju od 2017.godine!

Goldoni Logo horizontal version removebg preview
Goldoni

Goldoni je poznati talijanski proizvođač traktora. Posluju od 1927.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.40 3
irTem

irTem je renomirani turski brend koji je osnovan 1967.godine u Tekirdagu. Glavni cilj bio je osigurati poljoprivrednicima kvalitetne strojeve za sjetvu. Ubrzo nakon osnivanja kreće streloviti uzlet i irTem uz razvoj novih tehnologija postaje svjetski brend. Danas irTem osim strojeva za sjetvu proizvodi i kultivatore za kukuruz, prskalice, rasipače umjetnog gnojiva, sijačice za direktnu sjetvu i sustave za navodnjavanje. Ono što je glavna prednost irTem-a nad konkurentima je vrlo visoka kvaliteta obrade strojeva, preciznost i stalne inovacije u skladu sa trendovima u poljoprivredi. Tvrtka irTem i Kralj K&M surađuju od 2018. godine.

landini logo 899FF818F1 seeklogo.com
Landini

Landini je slavna i povijesna talijanska marka koja dizajnira i proizvodi artikuliranu ponudu učinkovitih traktora, cijenjenih na tržištima diljem svijeta.

Pouzdanost, jednostavnost korištenja, stalno vrhunska tehnologija i stručna pomoćna služba čine Landini traktore optimalnim odgovorom na sve radne, poslovne i specijalističke potrebe. U svojoj bogatoj ponudi možete pronaći traktore za voćarstvo i vinogradarstvo, pa sve do traktora za velike ratare koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.40 2
Morra

Morra je poznati talijanski brend koji se bavi proizvodnjom strojeva “zelene linije”. Duga tradicija proizvodnje usavršila je tehnologiju i kvalitetu proizvoda. U svojoj ponudi Morra nudi prigrinjače sijena, okretače sijena, kosilice, rolo balirke i ovijače. Tvrtka Morra i Kralj K&M surađuju od 2021.godine.

m
Meprozet

 

MEPROZET KOŚCIAN SA je najveći proizvođač cisterni za gnojnicu u Poljskoj i jedan od najvećih u Europi. Desetljeća stara tradicija izgradnje cisterni za gnojnicu čini naše proizvode modernima, izdržljivima i pouzdanima. Odjel dinamične gradnje svake godine razvija nova rješenja koja se na domaćim i inozemnim sajmovima prezentiraju brojnim kupcima.

cropped logo top 01
Metal-Plast​

Metal-Plast je poljski proizvođač poljoprivrednih strojeva i opreme za utovarivače i utovarivače. U svom radu prvenstveno se fokusiraju na to da njihovi proizvodi budu trajni i pouzdani. Antikorozivna zaštita vrlo je bitan element u cijelom procesu, stoga svoje proizvode bojaju vrhunskim bojama. Kao rezultat toga, njihova oprema nije samo dobro održavana i otporna na vremenske uvjete, već je i estetski vrhunska. U svojoj ponudi imaju traktorske utege, prednje hidraulike, prednje utovarivače, korpe, krokodil korpe, hvatače bala, ralice, pribore za traktore (poluge, spone, ventili,itd..)

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.42
Pegoraro

Pegoraro je poznati talijanski brend koji se bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije za obradu tla. Bave se proizvodnjom roto drljača i podrivača. Ono što ih ističe pred konkurencijom je visokokvalitetna i efikasna obrada tla. Tvrtka Pegoraro i Kralj K&M surađuju od 2021.godine.

PasqualiLogo
Pasquali

Posao Pasquali Macchine Agricole započeo je 1949. godine kada je, na osnovu genijalne ideje dr. Lina Pasqualija, izumljeno jedno od prvih malih mehaničkih vozila koje je moglo obaviti sve one poljoprivredne poslove koji se nisu mogli obaviti traktorom: dva – traktor na kotačima.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.41 1
Talex

Talex je renomirana poljska tvrtka sa tradicijom proizvodnje od 1990.godine. Najprodavaniji su brend u Poljskoj, a duga tradicija proizvodnje rezultat je pouzdanih, kvalitetnih i sigurnih strojeva. Talexove strojeve možete pronaći diljem Europe, Azije i SAD-a. Talex je svoju proizvodnju usmjerio na “zelenu liniju”. Najpoznatiji su po kosilicama, prigrinjačima i okretačima sijena. Uz njih još proizvode ovijače bala,čistače i malčere. Tvrtka Talex i Kralj K&M surađuju od 2017.godine.

WhatsApp Image 2022 07 06 at 11.52.45 removebg preview
Unlu

Tvrtka Ünlü osnovana je 1971.godina i najpoznatiji je turski proizvođač plugova. Od osnutka tvrtke Ünlü se bavi isključivo proizvodnjom plugova visoke kvalitete! Tvornica se prostire na više od 20.000m²  i svaki dio koji se nalazi na plugu rađen je u njihovoj tvornici. Danas Ünlü možete pronaći na svim kontinentima, a isto tako i zadovoljne poljoprivrednike. Ono što Ünlü ističe ispred konkurencije jest visoka kvaliteta po povoljnijim cijenama od ostalih proizvođača. Tvrtka Ünlü i Kralj K&M surađuju od 2017.godine. 

U našoj ponudi možete naručiti bilo koji plug koji proizvodi Ünlü sa opremom po vašem izboru. Budući Ünlü ima dugačku tradiciju proizvodnje, tako je i njihova ponuda bogata. Možete pronaći plugove ravnjake, okretače, plugove za kamenita tla i vučene plugove. Tvrtka Unlu i Kralj K&M surađuju od 2017.godine.

Kralj K&M logo