Logo

Landini Serie 6RS

Nova serija 6RS Robo-Six Stage V dizajnirana je za kupce koji traže svestranost, performanse i udobnost. Traktor je idealan za rad na otvorenim poljima, primjenu krme, cestovni transport i rukovanje unutar poduzeća.

Dizajn i ergonomija, udobnost i tehnologija primijenjena za poboljšanje radnih uvjeta karakteristike su koje čine 6RS Robo-Six  najboljim saveznikom na terenu i u tvrtki.

Novu  kabinu  “ Landini High Vision ” karakteriziraju panoramski krov s odobrenjem FOPS-a i otvor za prirodnu ventilaciju, koji poboljšavaju performanse traktora pri korištenju  prednjeg utovarivača L40  i u operacijama košenja sijena. Ne zaboravljajući LED prednja svjetla  , do  14  dostupnih,  od kojih je 8  integrirano na krovu za optimalnu vidljivost čak i noću. Uvjeti vožnje dodatno su poboljšani  kabinom s mehaničkim ovjesom  u kombinaciji s  prednjom osovinom ovješenom neovisnim krakovima. Kabina je dizajnirana s visokokvalitetnim materijalima automobilskog podrijetla jer je ista pažnja dizajnu i funkcionalnosti povjerena upravljačkoj instrumentaciji, potpuno ergonomskoj, s   12-inčnim  zaslonom osjetljivim na dodir i ” sve u jednom ”  višenamjenskom joystickom.

Izdan stupanj V, zahvaljujući sustavu naknadne obrade ispušnih plinova, asortiman uključuje  modele 6-135 RS, 6-145 RS  i  6-155 RS , koje pokreće   4,5-litarski, 16-ventilski i 4-litarski FPT NEF 45 motori , cilindri, snage  135ks145ks  i  155ks. Raspored motora i prijenosa omogućuje postizanje međuosovinskog razmaka od  2.560 mm , jamčeći veliku stabilnost, ali u isto vrijeme svestranost i upravljivost, zahvaljujući kutovima okretanja od 55 stupnjeva.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 6RS

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo