Logo

Landini Serie 6H

Traktor Landini serije 6H briljantno je pozicioniran u kategoriji Utility , prikladan za aktivnosti na otvorenom polju, košenje sijena i tipične poslovne aktivnosti, poboljšavajući performanse i učinkovitost, optimizirajući stil i ergonomiju. Među glavnim inovacijama, Stage V motor usklađen s emisijama , zahvaljujući tehnologiji DOC-DPF-SCR, hidraulici zatvorenog središta, kabini i ovjesu osovine. Asortiman nudi dva modela, oba pokreće 3,6-litarski F36 motor sa 16 ventila: 6-125H , koji može isporučiti 119 konjskih snaga, do 127 u verziji 6-135H.

Traktor može iskoristiti najbolje tehnologije koje nudi tvrtka Fabbrico. Satelitski vodič (X25 monitor, AGS-2 antena i AES-35 upravljač, pomažu u izvođenju strojne obrade s preciznošću od 2 cm. Na utvrđenoj stazi) i ISObus sustav (kako bi traktor komunicirao s alatima) jamče maksimalnu učinkovitost i kontrolu potrošnje. Također, zahvaljujući Landini Fleet & Remote Diagnostic Management, moguće je upravljati voznim parkom traktora smanjenjem operativnih troškova i uspostavljanjem produktivnosti strojeva kontrolom parametara obrade i telemetrijom traktora. Daljinska dijagnostika, s druge strane, omogućuje skraćivanje vremena zastoja daljinskim interveniranjem za ažuriranje softvera.

Vidljivost koja je povećana na 360° pomoću kabine s 4 stupa i krova, s otvorom na otvaranje, za prirodnu ventilaciju putničkog prostora. Svi poslovi s prednjim utovarivačem su stoga olakšani, kao i noćni rad zahvaljujući 10 LED radnih svjetala. Veća pažnja posvećena udobnosti operatera zahvaljujući mehaničkom sustavu ovjesa kabine s cilindrima od 96 mm i ergonomskim rješenjima usvojenim na kontrolnoj konzoli, gdje se nalazi novi joystick za utovarivač, podizač i za umetanje polumjenjača. Udobnost koja se potvrđuje iu cestovnom prijevozu zahvaljujući opciji viseće prednje osovine s kočnicama.

Asortiman nudi dva modela, oba pokreće 3,6-litarski F36 motor sa 16 ventila: 6-125H , koji može isporučiti 119 konjskih snaga , do 127 u verziji 6-135H . Potrošnja goriva smanjena je za 10% zahvaljujući inovativnim rješenjima, a kapacitet spremnika povećan je na 170 litara (prije je bio 150). Povećan je i maksimalni okretni moment koji kod oba modela doseže 518Nm pri 1300 o/min.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 6H

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo