Logo

Landini Serie 5 Stage V

Uz performanse koje se mogu usporediti sa strojevima više kategorije, novi traktor serije 5 je uistinu svestran alat : savršen za rad na otvorenom polju, kao što je oranje, frezanje i drljanje; agilan u sjetvi i upravljanju ciklusom sjenaže; sigurno u staji i u transportu. Napravljena za obavljanje svakog posla s maksimalnom učinkovitošću, serija 5 ističe se udobnošću automobilske razine.

Manje napornih radnih dana i više produktivnosti: ovu prekretnicu dosegla je nova Landini serija 5 zahvaljujući i Total View Slim visećoj kabinii ovješena prednja osovina. Rješenja koja izoliraju operatera od trzaja i vibracija generiranih neravnim tlom. Osim toga, novi sustav zvučne izolacije dodatno smanjuje vanjsku buku. Svaki element kabine Total View Slim dizajniran je za povećanje udobnosti: prostori su veliki; pod je ravan; sjedalo može imati pneumatski ovjes; volan je ležeći i teleskopski, s integriranom armaturnom pločom; kontrole su ergonomske i intuitivne; postavka je na automobilskoj razini; klima uređaj, smješten u Slim krovu, jamči idealno radno okruženje tijekom cijele godine. Struktura kabine s 4 stupa povećava ostakljenje kako bi se osiguralo panoramsko vidno polje od 360° i olakšao rad u skučenim prostorima gdje je potrebna izvrsna vidljivost na kratke udaljenosti.10 LED svjetala savršeno osvjetljava područje tijekom noćnog rada. Prozirni krovni otvor omogućuje potpuni pregled pri korištenju prednjeg utovarivača.

U kontekstu novih Stage V / Tier 4 Final propisa o emisijama , Landini je redizajnirao kombinaciju motor/mjenjač serije 5 kako bi održao učinkovitost i performanse na najvišim razinama. Sustav za obradu ispušnih plinova nije na desnom stupu kabine, već je postavljen ispod haube, kako bi se osigurala potpuna vidljivost tijekom rada. Nova serija 5 opremljena je FPT F36, 4-cilindričnim, 16-ventilskim, 3,6-litarskim turbo međuhlađenim motorima s elektroničkim ubrizgavanjem Common Rail, sa 95 KS, 102 KS i 114 KS . Zahvaljujući DOC / DPF / SCR tehnologiji, u skladu je sa Stage V / Tier 4 Final propisima.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 5 Stage V

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo