Logo

Landini Serie 5-085 Stage V

Landini predstavlja novi alat 5-085, koji čini svestranost svojim pobjedničkim oružjem. Novi traktor prikladan je za brojne aktivnosti na farmi i u polju: siguran u staji iu transportu, okretan u sjetvi i upravljanju ciklusom sjena, savršen za rad na otvorenom polju, kao što su oranje, frezanje i drljanje. Stilski, 5-085 koristi novi Landini Family Feeling, upotpunjen LED svjetlima i također dostupan u BlueIcon verziji, ekskluzivnoj metalik plavoj livreji u kombinaciji s bogatim paketom specifikacija, koji je već dostupan na drugim Landini modelima.

 

Maksimalna svestranost također zahvaljujući prednjem utovarivaču Landini, koji ovom prilikom ima namjenski ergonomski joystick. Utovarivač je dizajniran tako da njegov okvir ne smanjuje razmak od tla i ne ograničava radijus okretanja traktora. Nadalje, radi linearno i ravnomjerno, zahvaljujući ovjesu koji nude 2 akumulatora dušika smještena između cilindara.

Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost na cesti, IBS (Integrirani sustav kočenja) kočioni sustav kombinira stražnje kočnice s prednjim kočnicama u uljnoj kupki integriranoj u osovinu, smanjujući put kočenja za 50%. Kočnice se aktiviraju proporcionalno sili priloženoj pedalama, što omogućuje apsolutnu preciznost kočenja.

Prednja osovina je malih dimenzija, kako bi se maksimalno istaknula kompaktnost i agilnost stroja. Zahvaljujući svojoj čvrstoći pouzdan je i stabilan u bilo kojoj vrsti rada, od uporabe prednje poluge i prednjeg utovarivača do transportne aktivnosti.

Stražnji kotač od 34″ nudi veći razmak od tla i veću vuču, predstavljajući još jednu prvinu u klasi koja pripada Landiniju 5-085, inteligentnom alatu između nove serije 4 i buduće serije 5, koji ističe veliku svestranost , zahvaljujući izvrsnim omjer težine i snage koji ga čini izvrsnim u transportu, čak i na uzbrdicama.

Udobnost vozača jamči kabina s 4 stupa koja maksimizira ostakljenje s panoramskom vidljivošću i apsorbira oscilacije i vibracije zahvaljujući 4 tiha bloka, stvarajući zaštićeno radno okruženje i izvrsnu zvučnu izolaciju. Kontrole su raspoređene na ergonomski način, zahvaljujući i novom joysticku koji vam omogućuje jednostavno i brzo upravljanje funkcijama kao što su Hi-Lo i HML, te isporučenim alatima. Upravljač je podesiv po visini i dubini. Krov se spušta radi lakšeg ulaska u skučene prostore i opremljen je prozirnim krovom za potpunu vidljivost pri radu s prednjim utovarivačem.

Jedna od glavnih prednosti novog Landini 5-085 je 3,4-litreni, 4-cilindrični, 8-ventilski FPT motor, Turbo međuhladnjak s Common Rail elektroničkim ubrizgavanjem, sposoban izvući maksimum iz svih 75 KS dostupnih jamstvo.izvrsna vučna snaga i velika lakoća rada čak iu teškim uvjetima. Među jedinstvenim značajkama ovog motora je okretni moment od 375 Nm pri 1.400 o/min, najbolji u svojoj kategoriji, što ga čini sličnim onom kod traktora veće snage. Sve se to pretvara u učinkovitost, uz znatnu uštedu u smislu novca i vremena, jer su kontrole smanjene, bez zanemarivanja spremnika od 103 litre koji jamči cjelodnevni rad. Zahvaljujući EGR, DOC, DPF tehnologiji.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 5-085 Stage V

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo