Logo

Landini Serie 4

Landini Serie 4, u verzijama s kabinom i platformom, namijenjen je onim farmama koje traže praktičan stroj sposoban za obavljanje bilo koje vrste posla. Serija 4 je idealan svestrani stroj za velike voćnjake i vinograde; savršen je za oranje, oranje i drljanje malih tla; lako se rukuje u sjetvi i sjeni; osigurava izvrsnu vidljivost pri radu s prednjim utovarivačem; zahvaljujući svojoj kompaktnosti okretan je u staji te je prikladan i siguran kako za rad na padinama tako i za prijenos po cesti. Sve ove kvalitete čine Landini Serie 4 pravim prvakom u učinkovitosti.

Među plusevima koji razlikuju seriju 4:

– Prijenos dizajniran ad hoc.

– 4WD osovina, s ograničenim proklizavanjem.

– međuosovinski razmak 2.110 mm.

– Mehanička dizalica nosivosti 3.000 kg.

– Prednja poluga i izvod snage, na zahtjev.

– Hidraulički krug s protokom do 52 l / min.

– Ispušni plinovi tretirani bez uree, kako bi se jamčila manja složenost, veća ekonomičnost korištenja i veća pouzdanost.

Kabina je Dizajnirana i napravljena kako bi osigurala veliku radnu udobnost i manje naporne dane, Total View Slim kabina Landini serije 4 ima velike dimenzije, ravno dno, izvrsnu zvučnu izolaciju, automobilsku opremu, instrument ploču pričvršćenu na upravljač i ergonomske komande. Sustav klimatizacije, smješten u Slim krovu, jamči idealno okruženje u bilo kojoj klimatskoj situaciji. Filtri klima uređaja koji se nalaze na bočnim stranama krova omogućuju brzo i jednostavno čišćenje. Veliko ostakljenje kabine nudi panoramsko vidno polje od 360° i olakšava rad u skučenim prostorima, gdje je potrebna izvrsna vidljivost na kratke udaljenosti. Tanak niski krov s prozirnim krovom omogućuje potpuni pregled pri radu s prednjim utovarivačem. Osim toga, kako bi se osigurala maksimalna sigurnost kroz FOPS (konstrukcija za zaštitu od padajućih predmeta), kabina je odobrena za korištenje s prednjim utovarivačem.

Serija Landini 4 postavlja novu generaciju  Kohler motora ,  4  -cilindrične i  16 –  ventilske,  Turbo Intercooler i Common Rail  elektroničko ubrizgavanje   s poboljšanim performansama u smislu rezerve okretnog momenta, veće snage i manje potrošnje. Spremnik goriva od 85 litara osigurava dugu autonomiju rada. Sustav Engine Memo Switch, koji pohranjuje i brzo poziva broj okretaja motora, rješenje je koje jamči minimalnu potrošnju goriva u usporedbi s potrebnom snagom. Serija 4 sastoji se od 3 modela: 4-060, 4-070 i 4-080 s motorima od  6168  i  75  konjskih snaga.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 4

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo