Logo

Landini Serie 2

Lansirana kako bi zamijenila postojeću ponudu Mistral, serija 2 su kompaktni i okretni traktori idealni za lako manevriranje na uskim mjestima. Poklopac motora i krov kabine potpuno su redizajnirani s modernim izgledom koji odgovara novom obiteljskom stilu Landini.

Serija 2 dolazi u dva modela: STD s izborom između kabine ili platforme i GE dostupan samo u verziji s platformom. Na modelu GE, dizajn prednje osovine i stražnjih pogonskih pogona omogućuje spuštanje vozačkog položaja za 95 mm u usporedbi s verzijom STD; to rezultira boljom izvedbom u tijesnim i niskim prostorima kao što su vinogradi s rešetkama iznad glave i staklenici.

Smješten na iso-montiranoj platformi, vozački položaj impresionira svojim ergonomskim dizajnom i logično raspoređenim kontrolama jednostavnim za korištenje. Moderniziranog izgleda, nova kabina s četiri stupa nudi poboljšanu sveobuhvatnu vidljivost za jednostavno manevriranje i siguran rad priključka. S poboljšanim tlakom, nižom razinom buke i novim, učinkovitijim sustavom klimatizacije, kabina traktora serije 2 podiže udobnost vozača na potpuno novu razinu.

Traktore serije 2 pokreću četverocilindrični Yanmar TNV motori s prirodnim usisavanjem i turbopunjačem snage 44, 47,5 i 54,2 KS. Ovi motori isporučuju veliku snagu i okretni moment dok osiguravaju tihe, ekološke performanse i izvrsnu ekonomičnost goriva. Opremljen sustavom recirkulacije ispušnih plinova (EGR), četverocilindrični turbo motor sa 16 ventila ugrađen u model 2-060 pruža vrhunske performanse. Potpuno redizajniran kako bi odražavao novi stil obitelji Landini, poklopac motora se široko otvara kako bi se omogućio lak pristup odjeljku motora za rutinski servis i održavanje.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini Serie 2

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo