Logo

Landini 6H Serie

Obrada, sjetva, uzgoj krmnog bilja i košenje sijena samo su neki od zadataka koje Landini 6H može obaviti uz izvrsnu razinu udobnosti, tehnologije i učinkovitosti. Stroj koji se doista može smatrati najnovijom granicom u segmentu kompaktnih traktora za otvoreno polje. “Svestrana uporaba” je parola, jer Landini 6H traktori su dizajnirani za rješavanje što više zadataka. To ih čini idealnim izborom, posebno za poljoprivredna gospodarstva srednje veličine koja preferiraju rad uglavnom s vlastitim resursima bez previše ulaganja u strojeve. Osim što posjeduju čvrstu konstrukciju, ovi se traktori mogu prilagoditi potrebama svakog pojedinog gospodarstva. Mogućnost postavljanja stražnjih kotača od 38” (širina 540 mm) i ovjesi kabine u dvije točke doprinose svestranosti ovih traktora, koji su već dizajnirani za montiranje inovativnih Isobus i satelitskih sustava upravljanja. Na kraju, vrhunska rješenja za cestovni prijevoz zasigurno ne nedostaju zahvaljujući dostupnosti hidrauličkog kočionog sustava prikolice.

Serija 6H jedna je od najsvestranijih Landini serija. Sa snagom od 110 do 126 KS može se nositi s mnogim različitim poslovima na farmama srednje veličine i na većim imanjima.

 

UZGOJ KRME: Serija 6H idealno je rješenje za rad na travnjacima budući da je visoka produktivnost osigurana zahvaljujući mogućnosti korištenja velikih priključaka čak iu kombinacijama.

 

PRIPREMA TLA ZA SVETVU: Serija 6H je pravi izbor za mnoge poslove na otvorenom, kao što je priprema tla za sjetvu. Također se mogu koristiti inovativni precizni sustavi, poput satelitskog navođenja i Isobusa.

 

CESTOVNI PRIJEVOZ: Udobnu vožnju na kratkim udaljenostima osigurava prostrana kabina, koja je standardna značajka i dostupna s mehaničkim ovjesom. Potpunu sigurnost jamči hidraulički sustav kočenja prikolice.

 

KORIŠTENJE PREDNJEG UTOVARIVAČA: Asortiman se može nositi čak i s najspecijaliziranijim poslovima, poput onih koji zahtijevaju prednji utovarivač.

 

Posebno dizajnirana za niz traktora 6H, nova Total View Slim kabina pomaže smanjiti stres i umor operatera tijekom dugih radnih dana. Prostrana i savršeno zvučno izolirana, unutrašnjost kabine odlikuje se automobilskom opremom i završnom obradom od materijala mekih na dodir koji se lako čiste. Ali to nije sve: vrlo učinkovit sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije, prikladno ugrađen u niskoprofilni krov kabine, održava ugodno radno okruženje bez obzira na vanjske vremenske uvjete. Stražnje vjetrobransko staklo i krovni otvor mogu se otvoriti kako bi se osigurala prirodna ventilacija. Mehanički sustav ovjesa kabine dodatno povećava udobnost vožnje. Uz izvanrednu preglednost u svim smjerovima, kabina Total View Slim čini rad s prednjim utovarivačem i manevriranje u skučenim prostorima lakšim i sigurnijim.

 

Tri modela serije 6H pokreću novi Deutz AG 3.6L četverocilindrični turbo motori s tehnologijom više ventila, međuhladnjakom i sustavom ubrizgavanja common rail. Ovi inovativni motori zadovoljavaju propise o emisijama Stage4/Tier4 Final koristeći sustav selektivne katalitičke redukcije (SCR) u kombinaciji s dizelskim oksidacijskim katalizatorom (DOC).

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini 6H Serie

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo