Logo

Landini 6C V-SHIFT

Landini 6C dostupan je u 3 modela sa snagom od 121 KS, 133 KS i 140 KS, 4-cilindričnim 4500 cc FPT – motorima s emisijom NEF Tier 4Final sa SCR +DOC sustavom naknadne obrade ispušnih plinova i s V-SHIFT 3-stupanjskom kontinuirano promjenjivom mjenjač proizvođača Agro Tractors.

Asortiman ima elektrohidraulički PTO s 4 brzine s automatskim uključivanjem, stražnju kuku kapaciteta 6.000 kg i dodatni hidraulički krug sa zatvorenim središtem od 110 l/min. Udobnost tijekom rada na polju i transporta osigurana je prednjom osovinom s neovisnim ovjesima na poprečnim ramenima i mehaničkim sustavom ovjesa kabine, dostupnim kao opcija. Kabina ima najviše standarde u pogledu ergonomije, tihog rada i sveobuhvatne vidljivosti te je u skladu s proizvodima u najvišem asortimanu. Višenamjenski naslon za ruke i 12” DSM zaslon osjetljiv na dodir osiguravaju potpunu kontrolu nad funkcijama V-SHIFT. LANDINI 6C teži 5.200 kg uz 8.500 kg najveće dopuštene mase i 2,54 m međuosovinskog razmaka. Opremljen gumama od 34″ i 38″, idealan je pomoćni traktor za teške uvjete rada, također u kombinaciji s prednjom kukom i prednjim utovarivačem.

S dizajnom s četiri stupa s ravnom platformom i stražnjim vratima sa šarkama, nova kabina Master Class nudi jednostavan pristup vozačevom sjedalu i neusporedivu preglednost u svim smjerovima. Vozački položaj s višestrukim podešavanjem ima sjedalo sa zračnim ovjesom i teleskopski upravljač podesiv po nagibu koji se naginje zajedno s instrument pločom. Glavne kontrole su prikladno integrirane u desnu konzolu za maksimalnu udobnost i lakoću rada. Unutrašnjost ima elegantan i moderan dizajn s prilagodbom i završnom obradom automobilske razine i ergonomski raspoređenim kontrolama. Savršeno zvučno izolirana, pod tlakom i klimatizirana, kabina traktora 6C V-SHIFT nudi ugodno okruženje tijekom dugih sati na polju. Opcijski je dostupan mehanički ovjes kabine za dodatnu udobnost. Krovni otvor osigurava savršenu vidljivost za rad utovarivača. Četrnaest snažnih halogenih svjetala pružaju izvrsno osvjetljenje za rad noću.

Traktore 6C V-SHIFT pokreću FPT-NEF 4.5L, 4-cilindrični turbo motori sa šesnaest ventila i common rail sustavom ubrizgavanja koji isporučuju maksimalnu snagu od 121 KS i 140 KS. Optimizirano elektroničko ubrizgavanje goriva i poboljšana učinkovitost izgaranja, u kombinaciji sa SCR sustavom, omogućuju ovim motorima da isporuče iznimnu snagu i okretni moment, dok smanjuju potrošnju goriva. Također imaju Dual Power sustav koji automatski isporučuje dodatnu snagu i okretni moment kako bi se nosio s teškim uvjetima i teškim opterećenjima, a istovremeno održava brzinu i produktivnost. Poklopac motora koji se može podići široko se otvara kako bi se omogućio lak pristup odjeljku motora za rutinski servis i održavanje.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini 6C V-SHIFT

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo