Logo

Motokultivatori

xag 850x1920 eng 14146

GOLDONI M10D – M15

 

Kako bi bila produktivna, poljoprivreda treba specijalizirane strojeve koji rade brzo i sigurno. M10d – M15, traktor na dva kotača posebno dizajniran za specijalizirane usjeve, pruža nesumnjivo jamstvo za ovu vrstu posla. Iskustvo stečeno tijekom više od 80 godina proizvodnje poljoprivrednih strojeva za specijalizirane usjeve omogućilo nam je da stvorimo zaista izniman stroj za rasadnike, staklenike i hortikulturu. Preciznost u radu u kombinaciji s najvećom mogućnošću manevriranja čine ovaj traktor na dva kotača osnovnim strojem za sve vrtlare i rasadničare u njihovom svakodnevnom radu. M traktor na dva kotača iznimno je svestran, o čemu svjedoče brojni načini na koje se može koristiti s najrazličitijim vrstama priključaka za svaku vrstu posla. Zahvaljujući svojoj svestranosti i tehničkim karakteristikama, M10D – M15 vam omogućuje brzu promjenu oruđa i košenje trave ili čišćenje travnjaka i rasadnika uz korištenje jedne pogonske jedinice.

 

-4FWD+3REV prijenos u oba smjera

-Promjenjivi trag podešavanjem završnih odvijača

-GEARSTOP uređaj na ručici upravljača

-Kontrola za vožnju unazad na upravljaču

-S diferencijalom

xag 850x1920 eng 14276

GOLDONI M5

 

M5 je motokultivator na dva kotača koji je stvorio Goldoni kako bi napravio revoluciju u kvaliteti vašeg rada, čak i tijekom slobodnog vremena! Twist je rezultat 50 godina iskustva. Njegove kvalitete su one koje su proslavile Goldonijeve profesionalne strojeve: jednostavnost, upravljivost, sigurnost i iznimna čvrstoća. Njegov potencijal je beskonačan. Samo okrenite upravljač za 180° i možete koristiti sve prednje montirane alate, kao što su: kosilica, kosilica, snježna ralica, strugač itd.

 

 

Mjenjač 2AV + 2RM

GEARSTOP uređaj na ručici upravljača

Brzo spajanje priključka

xag 850x1920 eng 14418

Goldoni M16

 

S dizelskim motorima od 16 KS, traktori na dva kotača serije M16 iznimno su svestrani i jednostavni za manevriranje kada su opremljeni raznim alatima. Oni se lako mogu nositi sa svim tretmanima rezanja, oranja, sadnje, košnje i kontrole štetočina koji su potrebni u staklenicima, rasadnicima i tržnim vrtovima. Ako su ovo značajke svestranosti M16, sigurno nismo zanemarili tehnički aspekt ili sigurnost, stoga operater može raditi s najvećim povjerenjem. 5-brzinski mjenjač sa 4 brzine naprijed i 1 unatrag. Dva izvoda snage, dvije brzine rezanja za svaki stupanj prijenosa, niži izvod snage sinkroniziran sa svim brzinama stroja, uključujući brzinu vožnje unatrag.

 

-S diferencijalom

-Nezavisne kočnice

-GEARSTOP uređaj na ručici upravljača

-Mjenjač od sferoidnog lijevanog željeza

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o Goldoni Motokultivatori​ma

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo