Logo

Landini REX3 F-GE

Serija REX3 F-GE serija je specijalizirani  traktor za vinograde i voćnjake koji sada pokreće Stage V. Karakteriziraju ih inovativna tehnološka rješenja i obnovljeni izgled poklopca motora, restilizacija koja je omogućila specijalistu Landini da bude nominiran za prestižnu nagradu Traktor godine 2021. u kategoriji “najbolji od specijaliziranih”. Pobjedničke značajke nove serije REX3 F-GE su kompaktne dimenzije : međuosovinski razmak 1950 mm, minimalni razmak od tla 213 mm, vanjska širina od 1350 mm do 1617 mm, minimalna visina upravljača od tla na platformskoj verziji 1,256 mm i težina bez balasta 2.200kg, čine asortiman idealnim za korištenje u vinogradima/voćnjacima, u hortikulturi i za rad u staklenicima.

Rukovanje i jednostavnost korištenja temelj su koncepta REX3 F-GE. Ali upravo na svestranosti ova serija stječe svoju najočitiju konkurentsku prednost. Asortiman se zapravo koristi u višestrukim operacijama uzgoja, nudeći mogućnost korištenja različitih vrsta opreme, uključujući prednju, zahvaljujući mogućnosti opremanja stroja prednjim dizalom s maksimalnim kapacitetom od 1.000 kg. Geometrija okvira ispod kabine, s druge strane, posebno je dizajnirana za ventralnu ugradnju. Primjene: Voćnjak : REX3 F-GE stvoren je za specijalizirane usjeve počevši od voćnjaka gdje se okretno kreće između redova s ​​međurednim razmakom od 2,2-2,5 metara. Vinograd: REX3 F-GE je prikladan za sve operacije u tradicionalnim vinogradima, au verziji s niskoprofilnom kabinom iu vinogradima sa sustavima za obuku pergole i nadstrešnice. Hortikultura : Manevriranje je jedna od glavnih kvaliteta REX3 F-GE koji je prikladan za sve specijalizirane usjeve gdje su mogućnosti manevriranja ograničene. U isto vrijeme, asortiman se također može koristiti u staklenicima u verziji s niskoprofilnom kabinom. Tvrtka : REX3 F-GE iznimno je pouzdan i svestran traktor također prikladan za svakodnevnu poslovnu upotrebu sa zahtjevima snage od 68 do 75 KS i za cestovni prijevoz, gdje nudi izvrsnu udobnost vožnje.

Dostupan je u verziji platforme, s kabinom niskog profila i standardnom kabinom. Linija REX3 F-GE uključuje dva modela s novim 4-cilindričnim, 16-ventilskim Kohler motorima od 68 i 75 konjskih snaga , koji izražavaju rezervu okretnog momenta od 45% odnosno 32%. Zadržavajući izraženu kompaktnost Kohlerovih sustava, novi motori opremljeni su DOC sustavima bez regeneracije, dakle bez utjecaja na bilo koji način na produktivnost i učinkovitost stroja. Upravljanje brzinom motora osigurava tipka Engine Memo Switch , koja vam omogućuje brzo snimanje i ponovno pozivanje postavki prilikom prebacivanja između različitih aktivnosti. Potpunu autonomiju rada tijekom cijelog dana osigurava spremnik dizela od 50 litara.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o modelu Landini REX3 F-GE

Zainteresirani ste za ponudu rabljenih strojeva?

Kliknite na gumb i pogledajte ponudu!

Kralj K&M logo