INA Hidraol HD 46, 10/1

22,47 

Lokalna pošiljka

Vaše narudžbe se besprijekorno šalju unutar Hrvatske.

Sigurno plaćanje

Vaša plaćanja su sigurna uz našu privatnu sigurnosnu mrežu.

Opis

Cijena bez PDV-a!

INA Hidraol HD 46 je visokokvalitetno hidraulično ulje koje se koristi za podmazivanje i zaštitu hidrauličnih sustava u industriji i mobilnim aplikacijama. Ovo ulje je formulirano s pažljivo odabranim baznim uljima i aditivima, koji osiguravaju izvrsnu zaštitu od habanja, oksidacije, korozije i stvaranja taloga.

Hidraol HD 46 ima odlična svojstva otpornosti na termička opterećenja, što omogućuje stabilan rad u hidrauličkim sustavima pod visokim pritiscima i temperaturama. Ulje je također poznato po svojoj visokoj oksidacijskoj stabilnosti, što sprječava stvaranje naslaga i produžuje vijek trajanja ulja i opreme.

Ovo hidraulično ulje ima odlične antikorozivne osobine, čime štiti unutarnje metalne površine hidrauličkih sustava od korozije, čak i u uvjetima visoke vlažnosti. Također pruža odličnu zaštitu od habanja, što je ključno za produženje životnog vijeka hidrauličnih pumpi i ventila.

INA Hidraol HD 46 se preporučuje za širok spektar primjena, uključujući hidrauličke sustave u građevinskim strojevima, poljoprivrednoj opremi, industrijskim strojevima, te u transportu. Zahvaljujući svojoj pouzdanosti i dugotrajnoj zaštiti, ovo ulje osigurava visoku učinkovitost i smanjuje rizik od kvarova, što doprinosi smanjenju troškova održavanja i povećanju produktivnosti.

Dodatne informacije

Težina 9,3 kg
Dimenzije 30 × 23 × 18 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INA Hidraol HD 46, 10/1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)