Električne škare Pellenc Prunion 250

1.129,60 

Lokalna pošiljka

Vaše narudžbe se besprijekorno šalju unutar Hrvatske.

Sigurno plaćanje

Vaša plaćanja su sigurna uz našu privatnu sigurnosnu mrežu.

Opis

Cijena bez PDV-a!

Pellenc Prunion 250 su profesionalne električne škare namijenjene za rezidbu u voćarstvu i vinogradarstvu. Ove škare su dizajnirane s naglaskom na snagu, preciznost i udobnost pri radu. Prunion 250 odlikuju se iznimno laganom konstrukcijom i ergonomski oblikovanom ručkom koja smanjuje napor i umor tokom dugotrajnog rada.

Opremljene su snažnim motorom koji omogućava rezanje grana debljine do 45 mm, što ih čini izuzetno svestranim alatom za različite vrste biljaka. Oštrice su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što garantira dugotrajnost i preciznost svakog reza.

Pellenc Prunion 250 koristi naprednu tehnologiju upravljanja energijom, što omogućuje dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem baterije. Baterija je kompaktna i može se nositi na pojasu ili u džepu, pružajući slobodu kretanja i udobnost.

Ove škare također imaju progresivni okidač, što omogućava korisniku da precizno kontrolira širinu otvora oštrica, prilagođavajući rezanje različitim potrebama. Pellenc Prunion 250 su idealan izbor za profesionalne vinogradare i voćare koji traže pouzdano, snažno i precizno oruđe za rezidbu.

Otvor oštrice (mm): 67 mm
Promjer reza (mm): 45 mm
Težina škara (g): 870 g
Broj okretaja motora: 21000 rpm
Max. snaga: 1050w
Napon: 44v
Prekidač: optički
Autonomija: 12 sati

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg
Dimenzije 43 × 55 × 16 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Električne škare Pellenc Prunion 250”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)