INA Super Turbo, SAE 15W-40, 10/1

34,95 

Lokalna pošiljka

Vaše narudžbe se besprijekorno šalju unutar Hrvatske.

Sigurno plaćanje

Vaša plaćanja su sigurna uz našu privatnu sigurnosnu mrežu.

Opis

Cijena bez PDV-a!

INA Super Turbo, SAE 15W-40 je visoko kvalitetno motorno ulje formulirano za pružanje izvrsne zaštite i performansi u širokom rasponu dizelskih i benzinskih motora. Ovo ulje je posebno dizajnirano za upotrebu u teškim radnim uvjetima, uključujući teške kamione, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, te osobna vozila.

**Glavne karakteristike INA Super Turbo, SAE 15W-40:**

1. **Izvrsna Zaštita od Habanja:** Pruža učinkovitu zaštitu motora od habanja, smanjujući trošenje ključnih komponenti i produžujući vijek trajanja motora.

2. **Termička Stabilnost:** Ulje ima visoku otpornost na visoke temperature i oksidaciju, što sprječava stvaranje taloga i naslaga na unutarnjim dijelovima motora, čime osigurava dugotrajnu čistoću i učinkovitost motora.

3. **Deterdžentna i Disperzantna Svojstva:** Sposobno je održati motor čistim i spriječiti stvaranje naslaga i taloga, pomažući u održavanju optimalnih performansi motora.

4. **Poboljšana Startna Svojstva:** Omogućuje lakše pokretanje motora u hladnim uvjetima zahvaljujući svojoj viskoznosti od 15W, što poboljšava cirkulaciju ulja pri niskim temperaturama.

5. **Stabilnost Viskoznosti:** Održava stabilnu viskoznost u različitim radnim uvjetima, što omogućuje dosljednu zaštitu i pouzdane performanse motora.

**Primjena:**
INA Super Turbo, SAE 15W-40 je namijenjeno za širok spektar motora u različitim vrstama vozila i opreme, uključujući teške kamione, autobuse, traktore, građevinske strojeve i osobna vozila. Idealno je za motore koji rade pod visokim opterećenjem i u zahtjevnim radnim uvjetima.

Korištenjem INA Super Turbo, SAE 15W-40, korisnici mogu očekivati dugotrajnu zaštitu motora, smanjene troškove održavanja i pouzdane performanse, što doprinosi povećanju produktivnosti i dugovječnosti motora.

Dodatne informacije

Težina 9,3 kg
Dimenzije 30 × 23 × 18 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INA Super Turbo, SAE 15W-40, 10/1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)