INA Super 5, SAE 15W-40, 10/1

33,33 

Lokalna pošiljka

Vaše narudžbe se besprijekorno šalju unutar Hrvatske.

Sigurno plaćanje

Vaša plaćanja su sigurna uz našu privatnu sigurnosnu mrežu.

Opis

Cijena bez PDV-a!

INA Super 5, SAE 15W-40 je visokokvalitetno motorno ulje dizajnirano za pružanje pouzdane zaštite i performanse u širokom spektru motora, uključujući dizelske i benzinske motore u osobnim vozilima, kamionima, poljoprivrednoj i građevinskoj mehanizaciji. Ovo ulje je formulirano s pažljivo odabranim baznim uljima i aditivima koji osiguravaju optimalnu zaštitu u različitim radnim uvjetima.

**Glavne karakteristike INA Super 5, SAE 15W-40:**

1. **Termička Stabilnost:** Ulje pruža izvanrednu otpornost na oksidaciju i visoke temperature, čime sprječava stvaranje taloga i naslaga na unutarnjim dijelovima motora, produžujući njihov vijek trajanja.

2. **Zaštita od Habanje:** Djelotvorno štiti motorske komponente od trošenja i habanja, pomažući u održavanju performansi i pouzdanosti motora u različitim uvjetima rada.

3. **Deterdžentna i Disperzantna Svojstva:** Sposobno je održavati čistoću motora sprječavajući stvaranje naslaga i taloga koji mogu ometati rad motora.

4. **Laka Startanje u Hladnim Uvjetima:** Omogućuje lakše pokretanje motora pri niskim temperaturama, zahvaljujući svojoj viskoznosti 15W, što osigurava brzu cirkulaciju ulja pri hladnom startanju.

5. **Stabilnost Viskoznosti:** Održava stabilnu viskoznost kroz cijeli interval izmjene ulja, čime osigurava dosljednu zaštitu i učinkovitost.

**Primjena:**
INA Super 5, SAE 15W-40 je prikladno za upotrebu u raznim vrstama vozila i strojeva, uključujući osobna vozila, kamione, autobuse, traktore i građevinsku mehanizaciju. Preporučuje se za motore koji zahtijevaju visokokvalitetno ulje koje može izdržati teške radne uvjete i pružiti dugotrajnu zaštitu.

Korištenje INA Super 5, SAE 15W-40 pomaže u održavanju motora u vrhunskom stanju, smanjuje troškove održavanja i osigurava pouzdanost i dugovječnost motora.

Dodatne informacije

Težina 9,3 kg
Dimenzije 30 × 23 × 18 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INA Super 5, SAE 15W-40, 10/1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)