O nama

Povijest

Tvrtku Kralj K&M osnovao je 1994.godine Krunoslav Kralj, a glavna djelatnost bila je prodaja rabljenih automobila. 1995. godine izložene su prve balirke i rotacione kosilice koje su izazvale veliko zanimanje poljoprivrednika i usmjerile nas na uvoz i prodaju poljoprivredne mehanizacije. Kroz niz godina razvijali smo se i proširivali ponudu rabljene mehanizacije iz Njemačke, Francuske i Velike Britanije, a 2014.godine započeli smo s uvozom nove poljoprivredne mehanizacije. 2019.godine promijenili smo sjedište poduzeća na lokaciju gdje se nalazi izložbeni prostor. Trenutno surađujemo s brojnim tvrtkama iz Poljske, Italije, Francuske, Turske i Kine kako bi vam pružili najbolji omjer cijene i kvalitete.2020.godine pokrenut je projekt izgradnje poslovnog objekta u Mirkovcu Brezničkom te je pokrenut vlastiti brand AGRO KRALJ.

Tvrtke koje zastupamo

AgroTom je poljska tvrtka nastala 2005.godine. Konkurentna su tvrtka u odnosu na domaće i strane kompanije sa istim profilom proizvoda.

Kineska tvrtka Aiemery osnovana 2010.godine specijalizirana je za proizvodnju traktorskih priključaka.

Awemak je poljska tvrtka koja proizvodi mehanizaciju za obradu tla.

Bicchi je tvrtka osnovana 1950.godine u Italiji. Bicchi svoju kvalitetu dokazuje prisutnošću na brojnim tržištima kao što su Europa, Afrika, Srednji Istok i centralna Amerika.

Turska tvrtka Caselli bavi se proizvodnjom cisterni, kamionskih i traktorskih prikolica. U proizvodnji tvrtka Caselli koristi najnapredniju tehnologiju kako bi osigurali zadovoljstvo svojih kupaca.

Tradicija proizvodnje poljoprivrednih strojeva u poljskom gradu Czarna Bialostocka datira iz 1956.godine, a tvrtka CynkoMet Sp.zo.o započinje sa svojim radom 2003.godine. 2004.godine predstavljen je novi pogon za vruće cinčanje, jedan od najmodernijih u Poljskoj nastao na temelju najnovijih tehničko-tehnoloških rješenja. Rast poduzeća okrunjen je otvaranjem još jednog pogona vrućeg cinčanja 2008.godine.

Del Morino je osnovan 1875.godine, a u 140 godina svog poslovanja tvrtka je postala jedan od vodećih talijanskih proizvođača poljoprivrednih i vrtlarskih strojeva za obradu tla. 

HISARLAR je nastao kao obiteljsko poduzeće 1973.godine u Turskoj. 2016.godine jedna od najvećih svjetskih kompanija Mahindra preuzela je 75,1% udjela HISARLAR-a. 

InterTech je poljski proizvođač širokog asortimana poljoprivrednih strojeva. Usredotočeni su na kvalitetu, stalan razvoj, širenje i unapređenje proizvoda. 

Turska tvrtka irTem osnovana je 1967.godine. Ističu se kao prvi proizvođači pneumatskih sijačica u Turskoj. Rezultat vrhunske kvalitete i duge tradicije je ta da irTem posluje u 48 zemalja diljem svijeta.

Mandam je poljski proizvođač poljoprivrednih strojeva od 1991.godine, a danas sadrži dva proizvodna pogona u kojima godišnje proizvedu 3500 viskokvalitetnih strojeva godišnje.Kontinuirani razvoj omogućuje vlastiti odjel za tehnička istraživanja i razvoj. Strojevi tvrtke Mandam prisutni su u 26 zemlje svijeta, a 70% proizvodnje čini izvoz te je moguće prilagoditi strojeve jedinstvenim lokalnim zahtjevima. Dostupno je 5 glavnih asortimana proizvoda za kultivaciju travnjaka, predsjetvu, kultivaciju strnjike oranje i ostalog oruđa. 

Mateng je kineska tvrtka osnovana 2008.godine te je jedna od vodećih proizvođača malčera.

Tvrtka Talex osnovana je 1990.godine. Talex je  najprodavaniji brend. u Poljskoj.. Dvadesetpetogodišnjatradicija rezultat je pouzdanih i sigurnih poljoprivrednih strojeva. Talex svoje proizvode prodaje diljem Europe,SAD-a i Azije!

UNLU je osnovan 1971.godine u Turskoj. On je jedan od vodećih proizvođača plugova a tisuće farmera u Turskoj, ali i diljem svijeta najbolji su svjedoci UNLU kvalitete.